Carnivor, Zinfandel

Specificaties
Description Carnivor Zinfandel is sappig, krachtig, groot en smaakvol, met hints van kruiden en een zachte toets voor een volledig smaakpalet. Intense smaken van bramen, pruimen en boysenbessen worden gecombineerd met tonen van mokka, pure chocolade, zwarte peper en bakkruiden. Smaken van vanille en geroosterde amandel blijven hangen met een lange, zachte afdronk.
Land Verenigde Staten
Druivenrassen Zinfandel
Merk/Wijnhuis Carnivor
Kleur Rood
Smaakprofiel Fruitig, Rond, Zacht
Gebied Californië
Awards 2021 - Mundus Vini : 88/100 | 2021 - AWC Vienna : Silver | 2019 - Mundus Vini : Gold | 2019 - International Wine Challenge : Commended
Omschrijving Carnivor Zinfandel is sappig, krachtig, groot en smaakvol, met hints van kruiden en een zachte toets voor een volledig smaakpalet. Intense smaken van bramen, pruimen en boysenbessen worden gecombineerd met tonen van mokka, pure chocolade, zwarte peper en bakkruiden. Smaken van vanille en geroosterde amandel blijven hangen met een lange, zachte afdronk.
Verkoopargumenten • De zinfandel rijpt op Frans en Amerikaans eikenhout. Hierdoor is deze rode Carnivor Zinfandel zacht, rond en zeer verfijnd.
• Mysterieuze maar elegante flesuitstraling.
• Meat was made for Carnivor!
Vinificatie Na een korte koude onderdompeling om de extractie van kleur en tannine uit de vrucht te stimuleren, werd de most gefermenteerd op een temperatuur van 31-32°C. Vervolgens werd de wijn gerijpt op Franse en Amerikaanse eiken totdat de tannines waren verzacht en de wijnstructuur in evenwicht was. We hebben cabernet-sauvignondruiven gemengd om de kleur en structuur van de wijn te verbeteren, en merlot om deze wijn een zacht mondgevoel te geven.
Op voorraad
Scroll to top