Domaine de La Renaudie, Sauvignon Blanc

Specificaties
Description De bodem van klei en kiezelaarde is bedekt met stenen die overdag de warmte van de zon opvangen en deze 's nachts afgeven. Dit type grond in combinatie met een gematigd continentaal klimaat helpt bij het rijpen van druiven en is perfect voor de aromatische ontwikkeling van de wijnen. In de geur is deze wijn rijk stuivend met veel tonen van kruisbes, citrus, groene appel en peer. De smaak is zeer sappig en smaakvol. Mooie tonen van kruisbes, lychee en buxus. Erg rond met een lange, droge, frisse afdronk.
Land Frankrijk
Druivenrassen Sauvignon Blanc
Merk/Wijnhuis Domaine de la Renaudie
Kleur Wit
Smaakprofiel Fris, Fruitig, Zacht
Regio Touraine
Gebied Loire
Omschrijving De bodem van klei en kiezelaarde is bedekt met stenen die overdag de warmte van de zon opvangen en deze 's nachts afgeven. Dit type grond in combinatie met een gematigd continentaal klimaat helpt bij het rijpen van druiven en is perfect voor de aromatische ontwikkeling van de wijnen. In de geur is deze wijn rijk stuivend met veel tonen van kruisbes, citrus, groene appel en peer. De smaak is zeer sappig en smaakvol. Mooie tonen van kruisbes, lychee en buxus. Erg rond met een lange, droge, frisse afdronk.
Vinificatie De druiven worden geplukt op het hoogtepunt van hun rijpheid en gefermenteerd bij een constante temperatuur van 18°C, wat zorgt voor een rijke, elegante wijn met een geconcentreerde smaak.
Op voorraad
Scroll to top