Schlumberger viert feest!


Schlumberger is de oudste en meest bekende mousserende wijnproducent van Oostenrijk en behoort tot de TOP10 mousserende wijnproducenten ter wereld. Al sinds de oprichting in 1842 worden alleen de beste Oostenrijkse druiven gebruikt en krijg Schlumberger, net als champagne, haar bubbels door een tweede vergisting op de fles (méthode traditionnelle).

De uitzonderlijke verfijnde en elegante smaak is het resultaat van hoogwaardige druiven, in combinatie met geavanceerde productietechnieken en regelmatige kwaliteitscontroles. Schlumberger is een perfecte begeleider bij asperges, lichte vis-en vlees voorgerechten en bij gerechten met schaal-of schelpdieren. Op zoek naar een veelzijdig wijnhuis? Met Schlumberger vormt u altijd een goed duo!

Een jaar met een gouden randje
Dit jaar is een bijzonder jaar aangezien het huis Schlumberger haar 175-jaar bestaan viert! Trots op de lange geschiedenis, hoge kwaliteit en de combinatie van traditie en innovatie, reden voor een feestelijke juni maand!

En dat vieren we graag samen!
Naast diverse publicaties en andere PR, zijn er in de juni Schlumberger maand ook interessante jubileumacties:
- Zeer scherpe horeca acties
- Speciale scherpe acties voor de wijnhandel
- Win actie: vier mee en maak kans op een gepersonaliseerde magnumfles om samen te proosten!
- Schlumberger bij Lekker Venlo
Op 15, 16, 17 en 18 juni zal Schlumberger daarnaast aanwezig zijn bij het culinaire event ‘Lekker Venlo’. Vier dagen lang kunnen gasten genieten van een sfeervolle en intieme culinaire beleving en proosten met Schlumberger!

Dus….in de maand juni komt u Schlumberger overal tegen!

Schlumberger Sparkling Brut
2016 – Berliner Wein Trophy: Gouden medaille

Schlumberger Grüner Veltliner
2016 – Berliner Wein Trophy: Gouden medaille
2016 – Mundus Vini: Gouden medaille

 

 

 

 

 

 


 

 

175 jaar