Zomerse wijntips: Rosé van 0 tot 13,5%

HET TERRAS OP MET AIX ROSÉ!

Goed voorbereid zijn voor de komende terrasdagen? Nu de winter eindelijk echt achter ons ligt is het tijd om alles uit het terras seizoen te halen. Heerlijk in het zonnetje met een mooie fles rosé op tafel. Met de rosé van AIX wanen je gasten zich in de prachtige Provence – de streek die bekend staat om de mooiste roséwijnen.

Het merk AIX is geboren uit vrijgevigheid en is dan ook een geweldig product om met vrienden te drinken. Even echt genieten van het moment! Dankzij de diverse flesformaten kun je elk tafeltje van een mooie fles voorzien – of het gezelschap nu bestaat uit twee personen of juist een grote groep.

 

AIX 2017

Het moderne etiket, de luxe fles en de hypnotiserende zalmroze kleur kenmerken deze premium rosé. Prachtig om te zien. In de neus is de rosé fris, delicaat en jeugdig met rood fruit, roze grapefruit en frisse, groene appel. 30% van het sap is verkregen door het ‘bloeden’ van de druiven, 70% is direct geperst. De klassieke Provence blend van Grenache, Syrah en Cinsault is ook in 2017 weer perfect gemaakt om op elk moment van te genieten.  

 

TORRES NATUREO

Alcoholvrije dranken worden steeds populairder – ook op het terras! Het alcoholvrije bier is al een tijd niet meer weg te denken, maar aan de wijnliefhebber wordt nog te weinig gedacht. De Natureo serie van Torres biedt de oplossing. Een serie van drie alcoholvrije wijnen, zodat jij ook gasten die geen alcohol drinken van een lekker glas kunt voorzien!

 

OOK LEKKER 

Jean Leon Rosé – BIOLOGISCH

Monteclain grenache rosé

Marqués de Riscal rosado

Schlumberger Rosé secco - MOUSSEREND