Welcome (to) Hotel Starlino!

Biggar & Leith kiest voor Walraven Sax als distributeur van Hotel Starlino in Nederland

 

Walraven Sax heeft vandaag aangekondigd de distributeur te worden voor Hotel Starlino in Nederland. Per 1 november 2020 zal het bedrijf de marketing en sales activiteiten voor dit nieuwe merk gaan verzorgen.

 

“A new Star is born!” aldus Bart Gijtenbeek, algemeen directeur bij Walraven Sax. “Met Hotel Starlino introduceren wij een nieuwe, kwalitatieve range Italiaanse aperitieven in uniek en aansprekend design waarmee we nieuwe consumenten naar de categorie zullen gaan trekken. Wij kunnen niet wachten om dit mooie merk in Nederland te gaan bouwen en zijn dan ook erg trots op de keuze van Biggar & Leith voor Walraven Sax”.

 

Ook Elwyn Gladstone, oprichter van Biggar & Leith, kijkt ernaar uit om samen met Walraven Sax een groot succes van Hotel Starlino te gaan maken: “Walraven Sax heeft een sterke reputatie in het vertegenwoordigen en bouwen van merken en het bieden van service op het hoogste niveau. We zijn dan ook zeer verheugd dat wij samen met hen de Nederlandse markt gaan veroveren met Hotel Starlino!”

 

Walraven Sax

Walraven Sax is opgericht in 1823 en daarmee één van de oudste distributeurs voor gedistilleerd en wijn in de Nederlandse markt. Vandaag de dag is Walraven Sax onderdeel van de internationale Schlumberger groep en bouwt in Nederland aan een portfolio gerenommeerde merken binnen gedistilleerd (waaronder Amarula, Pallini en Ouzo12) en wijn (waaronder Torres, AIX, Gallo en Louis Roederer). Voor meer informatie: www.walravensax.nl.

 

Biggar & Leith

Biggar & Leith speurt de hele wereld af op zoek naar merken met producten waar de persoonlijkheid en verhalen van de makers in naar voren komen en bezit daardoor een breed portfolio aan gedistilleerd en wijn afkomstig van familiebedrijven met een toewijding aan kwaliteit, innovatie en vakmanschap.

 

=========================================================

Niet voor publicatie:

 

Voor aanvullende informatie naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met Dhr. Bart Gijtenbeek, Managing Director Walraven Sax: 076-5256480 – bart@walravensax.nl.

 

=========================================================