Vegan label voor Santa Digna

SANTA DIGNA = VEGAN

Alle Santa Digna wijnen (behalve de Santa Digna Viognier) hebben sinds 2019 het ‘Vegan V-label certificaat’ waarmee wordt verklaard dat de producten niet zijn gemaakt met dierlijke producten van welke aard dan ook in elk stadium van de productie. Hiermee garandeert Miguel Torres ook betrokkenheid bij het milieu, gezondheidsvoordelen, bewustzijn van voedsel allergieën, transparantie en helderheid. Deze wijnen zijn ook fairtrade.

Miguel Torres Winery in Chili bestaat dit jaar 40 jaar en zij waren de eerste buitenlandse wijnmakers in Chili. Na een grondig onderzoek van nieuwe locaties, startte Miguel A Torres het project in 1979 door een wijngaard te verwerven naast de Andes-berg en in Curicó (Central Valley, de belangrijkste regio voor Chileense wijn).

O.a. de Santa Digna, Manso de Velasco, La Causa en Cordillera wijnen worden met veel liefde en aandacht in deze wijngaarden gemaakt.

Bekijk hier alle Miguel Torres Chili wijnen