Van 1,5 meter naar 1,5 liter

Beetje bij beetje wordt het licht aan het einde van de tunnel steeds feller. De terrassen zijn langer open, de restaurants mogen meer mensen verwelkomen en de mondkapjesplicht is zo goed als verleden tijd. Mensen voelen zich vrijer. Gasten kunnen weer gaan genieten van een heerlijke rosé of witte wijn tijdens de zomermaanden en hoe mooi is het om hiermee in te spelen op de huidige magnum trend!

Het serveren van magnumflessen is dé zomervibe van 2021. Er kan eindelijk weer gebruik worden gemaakt van het terras, waardoor gasten, na een lange periode van onzekerheid, uitkijken naar spektakel aan tafel. Train je spierballen maar vast, want de vraag naar magnums neemt snel toe. Naast deze behoefte aan beleving, heeft het serveren van magnums ook verschillende voordelen. Zo helpt dit bij het inspelen op een eventueel personeelstekort, zorgt het domino-effect voor meer verkoop en is het aantrekkelijker voor groepen om te bestellen.

Wanneer gasten een magnumfles bestellen, hoef je deze gasten, in de meeste gevallen, voor een langere periode niet meer te voorzien van een drankje. Dit geeft jou de mogelijkheid efficiënt gebruik te maken van het personeel. Er zullen namelijk minder handelingen nodig zijn, maar er staat wel een magnumfles op tafel die zorgt voor een stijgend gelukseffect bij jouw gasten. Een magnum zorgt er niet alleen voor dat het geluk toeneemt, het triggert ook een natuurlijke reactie bij de mens. Een magnum op tafel straalt iets uit, wat het domino-effect tot resultaat heeft. Achterblijven is natuurlijk geen optie en voor je het weet staat op iedere tafel een magnumfles!

Tot slot brengt een magnum vrienden en/of familie samen. De fles is namelijk perfect geschikt voor meerdere personen. Iets dat vanaf nu weer vaker voorgaat komen op het terras. Mensen willen na deze lange periode van afstand weer genieten van elkaar en wat is dan leuker dan samen genieten van een wijntje. Er kunnen maar liefst 10 goed gevulde glazen uit een magnum worden geschonken, gegarandeerd plezier!

Met het inspelen op deze trend laten we een periode van onzekerheid achter ons en wordt de focus gelegd op het wisselen van de 1,5 meter naar een 1,5 liter; de magnum!