Vacature Marketing Assistent

Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt. Tegenwoordig zijn wij onderdeel van een internationale groep: Schlumberger Wein- und Sektkellerei GmbH. In Nederland bouwt Walraven Sax aan de gerenommeerde third party brands, zoals o.a. Torres, Barefoot, Louis Roederer, Marqués de Riscal, Gallo Family Vineyards en Amarula, maar ook aan enkele eigen merken. Naast de A-merken en eigen merken beschikken wij over distributie organisaties in de Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de USA. Wij zijn gedreven, trots op wie we zijn maar blijven daarin bescheiden. Walraven Sax doet graag open en eerlijk zaken, is transparant en begrijpt als geen ander dat een gezonde lange termijn groei valt of staat met partnership. Walraven Sax staat ook voor innovatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe samenwerkingsverbanden en volgen trends & ontwikkelingen nauw om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op klantwensen.

 

Momenteel is er een vacature voor een
Marketing Assistent
40 uur/ week

 

Wat ga je doen?
Als marketing assistent speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van het (trade) marketing team en de marketing manager. Je houdt je bezig met een verscheidenheid aan taken binnen de marketingafdeling zoals het up to date houden van de product- en merkinformatie in de diverse systemen, het voorbereiden en coördineren van market visits door onze merkeigenaren en het onderhouden van contact met diverse media en PR relaties. Je bent verantwoordelijk voor de het opvoeren van nieuwe artikelen en je coördineert en bewaakt de marketing-communicatieplanning. Natuurlijk houdt je je ook op creatief vlak bezig met de organisatie van diverse PR campagnes op brand niveau, het opmaken van diverse advertenties en brand visuals en de ontwikkeling van onze eigen merken.

 

Wie ben jij?
Je beschikt minimaal over:
• Een hbo werk- en denkniveau;
• Goede beheersing van de Engelse taal, zowel gesproken als geschreven;
• 1 à 2 jaar werkervaring in een commerciële rol binnen FMCG;
• Kennis van de spirits- en/ of wijnmarkt of de bereidheid je hierin te verdiepen is een pre;
• Kennis en/of affiniteit van/met het schrijven van commerciële teksten en (social) media is een pre;
• Ervaring met photoshop is een pre;
• Vaardigheid met MS Office (vooral Excel en PowerPoint).

 

Daarnaast ben je een representatief, positief ingesteld en energiek persoon met een doel- en resultaatgerichte instelling. Je bent gestructureerd, oplossingsgericht en in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je legt efficiënt gegevens vast om te allen tijde inzicht te hebben in de status van diverse projecten en processen. Je werkt bij voorkeur in een middelgrote organisatie waar je een brede zelfstandige functie vervult en met jouw ondernemende instelling en hands-on mentaliteit een directe bijdrage kunt leveren aan de groei van de organisatie. Je verbindt, anticipeert en geeft vertrouwen.

 

Walraven Sax biedt:
• Een uitdagende commerciële baan in een prettige werkomgeving met de leukste collega’s en de lekkerste producten;
• Goede ontwikkelingsmogelijkheden zowel persoonlijk als vakinhoudelijk;
• Ruimte en waardering voor initiatief;
• Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar een junior brand manager rol;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?
Neem dan contact op met Inge van Hoef, marketing manager, via inge@walravensax.nl. Graag ontvangen we je CV en motivatie.