Vacature - Trade marketing stagiair(e)

periode augustus 2020-januari 2021

Ben jij op zoek naar een stage binnen de wijn- en spiritsbranche en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken wij jou!

Walraven Sax is importeur van wijnen en spirits. Ons kantoor bevindt zich in hartje Breda, aan de Prinsenkade. In de Nederlandse markt vertegenwoordigen wij diverse grote wijnhuizen zoals Torres, AIX, Louis Roederer, Gallo en Barefoot. Daarnaast kun je ons kennen van bekende spirits zoals Amarula, Pallini en Stolichnaya.

Onze cultuur is open, direct en hands on. Samen gaan we voor succes! Dat betekent dat we onderling veel samenwerken, maar ook nauw contact hebben met onze klanten en leverancier. Bij ons werk je in een dynamische omgeving, waar morgen zomaar anders kan zijn dan vandaag. Flexibiliteit en enthousiasme zijn daarom niet onbelangrijk.

Voor de periode augustus 2020-januari 2021 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde praktijk stagiair die ons kan ondersteunen bij allerhande werkzaamheden. Denk daarbij aan:

Het ondersteunen van onze afdeling sales support bij het maken van wijnkaarten, het contact met klanten, het delen van productinformatie en het bieden van een helpende hand bij brand owner visits.  

- Nauwe samenwerking met de afdeling (trade) marketing voor de organisatie van proeverijen en educatieve borrels, maar ook het versturen van (pers)pakketten e.d..

- Betrokkenheid bij de afdeling verkoop binnendienst: het verwerken van orders, het helpen van klanten (telefonisch en per e-mail) en het proactief benaderen van klanten bij diverse campagnes.

 

Wat verwachten wij van jou?

- Een open, enthousiaste houding en proactieve mentaliteit.

- Je bent niet bang om aan te pakken en houdt van wisselende werkzaamheden.

- Interesse in onze markt (horeca / retail).

- Kennis van onze producten is een pre.

 

Wat bieden wij?

- Een uitdagende stage waar je de eerste stappen in marketing en sales kunt zetten, d.m.v. het vervullen van diverse support rollen.

- Een stagevergoeding van €400,-.

- Vrije dagen naar rato (6 maanden is 12 vrije dagen).

- Goede begeleiding in je werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling.

- En natuurlijk – niet onbelangrijk – een heel gezellig team, relaxte werksfeer en ruim voldoende borrels!

 

Interesse?

Stuur je motivatie naar Noortje Maarschalkerweerd (noortje@walravensax.nl) en wellicht proosten we al deze zomer!

 

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld –