Trots presenteren wij: UNDONE!

Wij presenteren met trots UNDONE: een serie alcoholvrije spirits! We zien het overal gebeuren: alcoholvrij is booming! Steeds meer consumenten zoeken naar een alternatief voor hun vertrouwde drankje op momenten dat ze geen alcohol willen drinken.

 

UNDONE zal omstreeks 20 december leverbaar zijn, maar met het oog op het steeds populairdere Dry January bieden we jou nu alvast de kans om jouw bestelling te plaatsen door middel van deze voorintekening. De voorintekening sluit op 19 november, dus wees er snel bij!

 

OVER UNDONE
 
De makers van UNDONE hebben een doel: het versterken van de sociale aspecten die een drankje met zich meebrengt, terwijl ze tegelijkertijd de alcoholconsumptie omlaag brengen. Om dit te realiseren, begonnen ze bij de basis en stelden zij zichzelf de volgende vraag: hebben spirits eigenlijk alcohol nodig?

Het doel van alchemisten was altijd om de essentie van de ‘materia prima’ te extraheren: de spirit. De spirit wordt in 7 stappen geëxtraheerd, maar pas bij stap 5 en 6 wordt alcohol geproduceerd. In alcoholische spirits is de alcohol altijd gelijk. Het is de essentie van de ‘materia prima’ die het verschil maakt.

 

Te scheikundig? Snappen we. Marktcijfers laten zien dat spirits niet per se alcohol nodig hebben om succesvol te zijn. Een paar feitjes:

-          50% van de consumenten wisselt alcoholhoudende drank af met alcoholvrije alternatieven.

-          Het woord <mocktail> werd in 2019 40% vaker gezocht dan in 2018.

-          30% van de milennials/generation Z is geheelonthouder.

-          0% is de trend van het moment!

 

DE PORTFOLIO

This is NOT RUM

This is NOT GIN

This is NOT ORANGE BITTER          
 
This is NOT VERMOUTH