Schlumberger Secco’s in een nieuw jasje

Tien jaar na de succesvolle introductie van de Schlumberger Secco serie is het tijd om de uitmonstering naar een hoger niveau te brengen. De klassieke productie Méthode Traditionnelle en het moderne smaaktype vloeien samen in dit nieuwe design.

 

Onderstaande uitgangspunten hebben de designers in hun opdracht meegekregen:

- Creëer een uniforme en consistente merkuitstraling voor het hele assortiment.
- De elegante uitstraling behouden en tevens werken naar een meer minimalistisch ontwerp om het assortiment er licht en eigentijds uit te laten zien.
- Vereenvoudigen van het Schlumberger-logo om de leesbaarheid te verbeteren.

 

Met trots kunnen wij concluderen dat zij hierin zijn geslaagd. De nieuwe Secco serie krijgt hierdoor een betere aansluiting richting de andere top bubbels in het Schlumberger assortiment zoals de Sparkling Brut, Grüner Veltliner en de Cuvée Prestige Reserve.

 

Omdat de Secco’s ook heel geschikt zijn en met veel ijs in een groot glas te drinken worden van twee varianten de naam iets aangepast:

White Secco --> White Ice Secco
Rosé Secco --> Rose Ice Secco
Gold Secco blijft Gold Secco

 

De komende maanden zullen de nieuwe Secco’s geleidelijk de huidige Secco’s vervangen. Artikelnummers, EAN en prijzen blijven hetzelfde.

 

Schlumberger is al sinds 1842 dé producent van Oostenrijkse Méthode Traditionnelle mousserende kwaliteitswijnen. De nummer 1 in Nederland!