Samenwerking JRE (Jeunes Restaurateurs groep)

Met trots kondigt Walraven Sax aan dat zij een samenwerkingsovereenkomst zijn aangegaan met de Jeunes Restaurateurs groep (JRE). Per januari 2020 wordt Walraven Sax één van de nieuwe wijnimporteurs van de aangesloten restaurants. Voor Walraven Sax is dit een mooie kans om verder te groeien in de top gastronomie met gerenommeerde merken zoals: Louis Roederer, Torres, Frescobaldi, Trimbach en Marques de Riscal.

 

Jeunes Restaurateurs 

JRE is een vereniging van jonge restaurateurs. Zij hebben gemeen dat ze hun talent en passie voor het vak met elkaar willen delen. De chefs van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service. 

 

Eindejaarsdiner JRE

Joppe Sprinkhuizen is maandag 25 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De award voor Restaurant van het Jaar werd uitgereikt aan Ralph Hermans en Jennifer Silvius van Restaurant Rantrée in Maastricht. Marjolein van der Ham van Orangerie de Pol in Doetinchem mag zich Gastvrouw van het Jaar noemen. De prijzen zijn maandag 25 november uitgereikt tijdens de algemene ledenvergadering en het eindejaarsdiner bij Restaurant Marrees in Weert.


We kijken uit naar een succesvolle samenwerking. 

Samen voor succes! Vandaag, morgen en in de toekomst. 
 

 

Voor vragen kun je terecht bij Fleur Raeijmaekers, tel. 076-5256483 of mail naar luxurydivision@walravensax.nl