Pampelonne Breda - nieuwe klant, oude bekende!

“Wees niet bang, assertiviteit wordt gewaardeerd door je gasten!””

Alles begon met Brasserie Bardot, waar je als gast het gevoel krijgt in een Parijse brasserie binnen te stappen. Vervolgens opende in het aangrenzende pand Wijnbar Petit Bardot. Hier kan men heerlijk aperitieven en genieten van een mooi glas wijn met bijpassende kleine gerechtjes. Afgelopen week opende de derde zaak: Pampelonne Bar & Cuisine met een focus op vis, veel vis!

“Bij Brasserie Bardot waan je je in Parijs. Alles ademt Frankrijk, zowel de gerechten als de wijnen. Brasserie Bardot gaat ’s ochtends al om 10:00 uur open. Gasten kunnen dan genieten van een heerlijke croissant met een café crème. Op ons zonovergoten terras is het heerlijk genieten van een lunch of uitgebreid diner. Direct naast Brasserie Bardot ligt Wijnbar Petit Bardot. Hier bieden wij gasten de gelegenheid tot een aperitief. Ook kan men hier genieten van wel 40 wijnen op glas met bijpassende kleine gerechtjes.

Onze mooie, uitgebreide wijnkaart wordt mede bepaald door de gerechten die geserveerd worden. Daarnaast speelt persoonlijke voorkeur een rol. Als een wijn tot één van onze favorieten behoort, verkoopt deze beter. We bespreken onze wijnkaart ook altijd met onze leveranciers. Zo kom je tot een perfecte wijn-spijs combinatie.

Brasserie Bardot heeft een klassieke uitstraling met een moderne twist. Onze zaak vraagt om kwaliteit. De huizen Trimbach en Louis Roederer sluiten hier perfect bij aan, vandaar dat wij graag met deze wijnen en champagne werken. Naast de brasserie en de wijnbar zijn wij bezig met een derde zaak. Aangrenzend aan de brasserie zal Pampelonne bar & cuisine haar deuren openen. Hier zal de focus vooral liggen op de mediterrane keuken en op vis. Veel vis! De uitstraling met de Bretonse streep doet denken aan St.-Tropez. De naam zegt eigenlijk al genoeg: Pampelonne is vernoemd naar het bekende favoriete strand van Brigitte Bardot – ons icoon voor de brasserie!

Bij Pampelonne zullen wij gaan werken met andere gerechten en dus ook met andere wijnen. Iedere wijn-spijs combinatie is immers anders. Wat niet anders zal zijn is ons getrainde personeel. Regelmatig houden wij proeverijen. Ons motto is: weet wat je eet en drinkt, dan pas kun je een goed advies aan je gast geven. Ook zullen wij bij de derde zaak weer met een aantal mooie wijnhuizen van Walraven Sax gaan werken. De samenwerking bevalt gewoon goed, er wordt meegedacht en we kunnen lekker snel schakelen.

Andere ondernemers die meer uit hun wijnkaart willen halen, geef ik graag de volgende tip: “Wees niet bang, assertiviteit wordt gewaardeerd door je gasten!””

* De foto geeft een kijkje in Petit Bardot

Website Pampelonne

Website Brasserie Bardot

Website Petit Bardot