NIEUWE MERKEN

BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD

Baron Philippe de Rothschild, één van Frankrijks belangrijkste wijnproducenten van leidende merken zoals Mouton Cadet, Escudo Rojo en Mapu, kondigt aan dat zij voor Walraven Sax heeft gekozen als distributeur voor haar merkwijnen in de Nederlandse markt vanaf 5 januari 2021. Lees hier meer.

 

DROSTDY HOF | FLEUR DU CAP | NEDERBURG

Distell kiest voor Walraven Sax als nieuwe distributeur voor Drostdy Hof, Fleur du Cap en Nederburg in Nederland vanaf 1 juli 2020. Distell, één van Afrika’s belangrijkste producenten en marketeers van leidende merken wijn en gedistilleerd waaronder Nederburg, Amarula en Bunnahabhain, kondigt aan dat zij voor Walraven Sax hebben gekozen als distributeur voor Drostdy Hof, Fleur du Cap en Nederburg in de Nederlandse markt vanaf 1 juli 2020. Lees hier meer.

 

LUIGI BOSCA

Luigi Bosca, één van belangrijkste wijnhuizen uit Argentinië en bekend van merken zoals Luigi Bosca, La Linda en het prestigieuze Finca los Nobles, kondigt aan dat zij voor Walraven Sax heeft gekozen als distributeur voor haar wijnen in de Nederlandse markt vanaf 1 april 2021. Lees hier meer.

 

UNDONE

Wij presenteren met trots UNDONE: een serie alcoholvrije spirits! We zien het overal gebeuren: alcoholvrij is booming! Steeds meer consumenten zoeken naar een alternatief voor hun vertrouwde drankje op momenten dat ze geen alcohol willen drinken. De makers van UNDONE hebben een doel: het versterken van de sociale aspecten die een drankje met zich meebrengt, terwijl ze tegelijkertijd de alcoholconsumptie omlaag brengen. Om dit te realiseren, begonnen ze bij de basis en stelden zij zichzelf de volgende vraag: hebben spirits eigenlijk alcohol nodig? Lees hier meer.

 

HOTEL STARLINO

Biggar & Leith kiest voor Walraven Sax als distributeur van Hotel Starlino in Nederland! Walraven Sax heeft vandaag aangekondigd de distributeur te worden voor Hotel Starlino in Nederland. Per 1 november 2020 zal het bedrijf de marketing en sales activiteiten voor dit nieuwe merk gaan verzorgen. Lees hier meer.