Luigi Bosca kiest voor Walraven Sax als nieuwe distributeur in Nederland vanaf 1 april 2021

Luigi Bosca, één van belangrijkste wijnhuizen uit Argentinië en bekend van merken zoals Luigi Bosca, La Linda en het prestigieuze Finca los Nobles, kondigt aan dat zij voor Walraven Sax heeft gekozen als distributeur voor haar wijnen in de Nederlandse markt vanaf 1 april 2021.

Bart Gijtenbeek, algemeen directeur van Walraven Sax, is zeer verheugd met deze uitbreiding van de portfolio: “Luigi Bosca is een echt familiebedrijf met een rijke historie in het produceren van  wijnen met een eigen stijl en persoonlijkheid. De stijl, cultuur en mensen maken dit wijnhuis extra bijzonder en een mooie aanvulling binnen onze wijnportfolio. We willen Luigi Bosca dan ook graag bedanken voor het vertrouwen in Walraven Sax en kijken ernaar uit om gezamenlijk deze merken in Nederland te laten groeien!”

Roberto Meli, international sales director Luigi Bosca: “Ook wij zijn erg enthousiast over de potentie van deze mooie samenwerking! De gemeenschappelijke waarden tussen onze bedrijven, de merkvisie, klantgerichtheid en mentaliteit om te groeien vormen hierbij de juiste basis. We kijken ernaar uit om, samen met Walraven Sax, verder te bouwen aan onze merken in Nederland.”


 
OVER WALRAVEN SAX
 
Walraven Sax is opgericht in 1823 en daarmee één van de oudste distributeurs voor wijn en gedistilleerd in de Nederlandse markt. Vandaag de dag is Walraven Sax onderdeel van de internationale Schlumberger groep en bouwt in Nederland aan een uitgebreide portfolio van gerenommeerde merken binnen wijn (waaronder Torres, Gallo, AIX, Baron Philippe de Rothschild en Louis Roederer) en gedistilleerd (waaronder Amarula, Pallini, Stolichnaya en Ouzo12).
 
  
 
OVER LUIGI BOSCA
 
Luigi Bosca is één van de meest toonaangevende wijnhuizen uit Argentinië. Het is het eerste wijnhuis in Argentinië dat werd geclassificeerd voor een C.D.O. (Cuyo Denominación de Origen) en hiermee kwaliteitswijnen vestigde in het land. Luigi Bosca biedt een internationale portfolio wijnen waaronder Luigi Bosca, La Linda en de prestige serie Finca los Nobles.
 

 
< niet voor publicatie>

Voor meer informatie:

Walraven Sax
Bart Gijtenbeek, Managing Director
TEL +31 76 525 64 80 - bart@walravensax.nl

www.walravensax.nl
Prinsenkade 5, 4811 VB Breda - Postbus 2069, 4800 CB Breda