Labelwijzigingen Dark Horse

DARK HORSE WIJNEN IN EEN NIEUW JASJE

De heerlijke wijnen van Dark Horse worden binnenkort voorzien van een nieuw, onderscheidend label, dat wordt ervaren als meer premium én eruit springt op het schap.

Hierdoor vinden consumenten Dark Horse nog makkelijker terug in jouw winkel. Een win-win situatie voor jou én jouw klant. En precies waar Dark Horse ook voor staat, een winnaar. Voor Dark Horse betekent winnen het produceren van uitzonderlijke en uitgebalanceerde wijnen die je verwachtingen overtreffen.

 

INSTROOM VAN HET NIEUWE LABEL

De komende weken zullen de nieuwe labels geleidelijk de huidige labels vervangen. Artikelnummers, EAN en prijzen blijven gelijk.

 

DARK HORSE

De vrouw achter de Dark Horse wijnen is wijnmaker Beth Liston.

Voor de heerlijke wijnen van Dark Horse selecteert zij alleen de beste druiven van vooraanstaande wijngaarden in heel Californië. Dit doet ze door zij aan zij te werken met 400 van de beste druivenproducenten van Californië.

Daarnaast proeven ze de wijn meer dan 100 keer door voordat jij geniet van je eerste glas Dark Horse wijn. Het is dan ook niet vreemd dat de Dark Horse wijnen al vele medailles hebben gewonnen!

Krijg je ook al zo’n zin in een heerlijk glas Dark Horse?!