Klant aan het woord: Abel.

Deze keer kijken we mee met Abel. Met hun verschillende zaken zijn zij hét Hospitality & Leisure bedrijf in regio Rijnmond. 

Abel. Grand café restaurant is het bedrijf waarmee het echtpaar Remco en Sigrid Abel in 1999 hun droom achterna gingen. Deze zaak ligt in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden. Door de jaren heen zijn zij verschillende uitdagingen aangegaan en heeft er de nodige uitbreiding plaatsgevonden. Tegenwoordig kun je hier genieten van een lekkere kop koffie op een van de heerlijke terrassen met uitzicht op de Oude Maas, maar ook een uitgebreid (bedrijfs)event behoort tot de opties.
Bij Abel. is echt alles mogelijk!

De focus binnen dit bedrijf ligt in de flexibiliteit in service en aanbod. Voor iedereen maken ze graag een passend advies waarbij persoonlijkheid en gezelligheid voorop staan.

Abel. was de ontmoetingsplek in de regio, totdat het in september 2018 door een allesverwoestende brand getroffen werd. De heropening van de nieuwe Abel 2.0. zou begin dit jaar plaatsvinden, maar door de omstandigheden rondom COVID-19 werd de heropening uitgesteld.
In deze periode hebben zij niet stil gezeten en heeft het team er samen voor gezorgd dat alle puntjes op de ‘i’ gezet werden. 

Ondertussen is Abel. weer geopend en klagen ze niet over de aanloop. Ondanks de maatregelen zit het restaurant met de lunch en diner steeds goed vol.

De samenwerking met Walraven Sax verloopt goed. Het personeel heeft proefsessies gehad en informatie en dit was zeer leerzaam. De wijnen van Torres zijn favoriet! En natuurlijk de AIX rosé.
Uiteraard heeft Remco ook een eigen favoriet: de Pazo das Bruxas Albariño van Torres “een mooie uitgebalanceerde witte wijn met lichte rijpe fruit tonen en een goede zuurbalans.”