KLANT AAN HET WOORD: WESS HORECA GROEP

17 jaar geleden is WESS Horeca Groep begonnen op de markt in Sittard met restaurant LUNA Eten & Drinken. Na 11 jaar was het tijd om een tweede zaak te openen Windraak31, om vervolgens elk jaar een nieuw restaurant toe te voegen aan de WESS Horeca Groep met als doel: onderscheidende restaurants in de regio waar gastbeleving centraal staat. 

Los van de huidige situatie zijn alle zaken een succes. Het geheim achter dit succes is zonder enige twijfel de aandacht die ze aan de gast geven. Elke gast krijgt de ultieme beleving en daarom wordt er veel energie gestoken in het trainen van het team. We citeren Ivo de eigenaar van WESS Horeca Groep ‘’Onze medewerkers zijn onze restaurants’’.  Naast de gastenbeleving heeft elke zaak een groot terras, dit is een must voor een succesvolle zaak aangezien in Nederland een echte terras cultuur heerst. 

De concepten:
De beide LUNA Eten & Drinken restaurants zijn gezellige hip gestyld, waar je geniet van een heerlijk ontbijt, lekkere lunch, mooi diner en trendy cocktails.
WINDRAAK31 kenmerkt zich door het onbeperkt genieten menu. Een hele avond onbeperkt genieten van kleine gerechten, lekkere wijnen en te gekke cocktails. Daarnaast wordt ook ontbijt en lunch geserveerd.
Arrosto is een mooi ingericht restaurant met Italiaanse gerechten. Pizza | Pasta | Vino. Top pizza’s uit de eigen pizzaoven, verse pasta’s en heerlijke Italiaanse wijnen en cocktails. 
De Eetwinkel by LUNA is een hippe delicatessenwinkel in het centrum van Geleen. Heerlijke huisgemaakte maaltijden, lekkere tapas, delicatessen, mooie wijn-, drank- en cadeaupakketten. De wens voor een eetwinkel was er al langer maar door de huidige Covid situatie is deze zaak bewust nu gerealiseerd. 

Samenwerking
Al jaren lang werken we samen met Walraven Sax en deze samenwerking bevalt meer dan goed. ‘’We zijn super blij met jullie. Rob (contactpersoon vanuit Walraven Sax) voelt goed aan wat we willen en wat voor wijnen en spirits bij onze zaken passen. Zo is onlangs Hotel Starlino toegevoegd aan het assortiment van De Eetwinkel, een hip Italiaans aperitief dat aansluit bij het concept. En zodra de horeca open gaat zal dit nieuwe merk ook op de kaart van de restaurants komen te staan‘’ aldus de Ivo de eigenaar van WESS. 

De persoonlijke favoriet van Ivo? Nu de lente begint en het mooie weer in aantocht is vier ik graag met vrienden en familie het leven en daar past mijn favoriet van Frescobaldi uitstekend bij: Alìe rosé.