KLANT AAN HET WOORD - GASTROBAR STER

We zijn 21 maart 2019 begonnen met ons restaurant. Mede dankzij eerdere samenwerking met Walraven Sax en hun hulp bij de opstart zijn we gelijk samen verder gegaan! We zijn een gastrobar dus de focus ligt op goed culinair eten en dat met mooie wijnen of een lekkere cocktail. Populaire wijnen bij ons zijn vooral de Toscaanse wijnen (Frescobaldi). We zijn zelf ook fan van deze streek in Italië en kiezen daarom veel van deze wijnen bij onze gerechten. Hiernaast verkopen we veel Trimbach Riesling en Schlumberger Grüner Veltliner. Mooie frisse stijlen die passen bij de stijl van onze gerechten.

Toen de aankondiging kwam dat groepen >100 mensen niet meer mochten, kregen wij al veel afzeggingen. Toen hebben wij gelijk die mensen aangeboden om een menu af te halen of thuis te laten bezorgen. Na de intelligente lockdown op 15 maart 18.00uur hebben we direct ook de reserveringen die er stonden als take away verkocht.

Mensen waren direct heel meelevend en kochten ook gelijk dinerbonnen en startten initiatieven op om ons bericht, dat we take away deden, te delen.

Vanaf die maandag zijn we iedere dag beschikbaar geweest voor take away. Ook waren we in het nieuws item bij RTL4 om over onze ervaringen te praten. Dit was ook direct een hele goede reclame voor onze take away. Na die hele lange weken doen we nu de take away van donderdag t/m zondag. Uitzonderingen hierin zijn als mensen een bijzondere verjaardag hebben te vieren of dit cadeau willen doen. Dan kunnen we geen nee zeggen en proberen we als ons dat lukt het toch te regelen. Het personeel uit de bediening zit momenteel thuis. Dit ook omdat zij familie hebben in de risicogroepen. De koks wisselen wel elkaar af om Terry bij te staan in de keuken.

Wij kiezen er nu als restaurant juist voor om een geheel kant en klaar maaltijd af te laten halen. Dit menu is al warm en geheel bereid. Daarbij hebben we sinds vorige week, 23 april, ons take away menu uitgebreid met HomeKits. In deze ‘kits’ zitten alle ingrediënten met duidelijke beschrijvingen. Mensen kunnen thuis koken als een chef!

Wij zijn heel erg blij dat we toch iets kunnen doen. Mensen willen toch iets blijven vieren en wat is er leuker dan genieten met een lekker gangen diner! We doen i.v.m. het virus geen shared dining. Dit is vanaf het begin ons concept geweest, maar ook na de crisis zullen we voorzichtig moeten blijven met het ’sharen’. Gelukkig kennen mensen onze mooie gerechten en is het sharen geen vereiste.