Favoriet van Thomas

Mijn favoriete product uit onze portfolio is geen wijn, maar een likeur. Nieuw in het assortiment (sterker nog, we moeten het nog lanceren dus dit is een echte sneak preview!) en absoluut een aanrader. Ik heb het over Shanky’s Whip! Een onderscheidend product dat gevaarlijk gemakkelijk wegdrinkt. Shanky’s Whip is een blend van Black Irish Whiskey, Irish spirits en de heerlijke, natuurlijke smaak van cream en vanille. 
Nu ben ik niet per se een zoetekauw, maar de geur deed me direct denken aan de bekende karamelsnoepjes van Werther’s Original. Ik heb een scheutje in mijn koffie gedaan en was om! 

Omdat Shanky’s Whip nog zo nieuw is, heb ik nauwelijks tijd gehad om herinneringen te maken. Daarom wil ik liever het verhaal achter Shanky’s Whip met jullie delen:

Shanky was altijd al iemand die tegen trends inging. Hij hield van het idee van Irish Whiskey – maar hij hield niet van het branderige gevoel. Hij hield van de smaak van cream – maar hij hield niet van de textuur. En hij was gek op Stout, wat natuurlijk donker van kleur is! Plots had hij een “eureka moment” en Shanky’s Whip was geboren. Een blend van zijn favorieten, heerlijk op zichzelf, in een cocktail mix of met cola!

Fantastisch verhaal! En dat laat meteen zien dat deze likeur anders is dan andere likeuren. Wat ik zelf leuk vind is om wanneer we vrienden over de vloer hebben dingen te laten proeven. Ik heb al gemerkt dat mensen van Shanky’s meteen enthousiast worden. Een nieuwe smaak. 

Wanneer ik Shanky’s Whip het liefst drink? Wanneer niet?! Zonder gekheid. Ik vind de likeur lekker in mijn koffie na een diner, puur met ijs of gemixt met cola. Een laatste tip: probeer Shanky’s Whip eens in combinatie met een stout bier!