Favoriet van Inge

Aan mij de beurt om in deze editie mijn “favoriet” met jullie te delen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken; ik ga voor Hotel Starlino!

 

Eind vorig jaar zijn wij gestart met deze serie Italiaanse aperitivo’s. Een categorie die, dankzij onze sterke terrascultuur, steeds meer terrein wint. 

 

Als marketeer word ik heel enthousiast van de opvallende fles en het mooie verhaal achter het merk. De bedoeling is om de drinker echt even te laten genieten – je waant je op een Italiaans pleintje of aan de Italiaanse kust. Zeker na een jaar waarin we nauwelijks konden reizen, is dit soort producten echt een cadeautje. En natuurlijk moet de inhoud ook lekker smaken, maar dat doet ie!

 

Mijn favoriete smaak is de rosé. Lekker fris bitter met een duidelijke grapefruit smaak. Ik vind de smaken rosé en arancione puur lekker, maar maak er nog liever een spritz van. Voor de rosé doe ik dat met de Hotel Starlino sparkling rosé, voor de arancione gebruik ik Scavi & Ray prosecco. Een paar blokjes ijs en een stukje fruit als garnering en je hebt een lekkere spritz die er ook nog eens leuk uitziet. 

 

Vooralsnog geniet ik thuis van deze heerlijke aperitivo’s, maar ik kan niet wachten tot ik straks in het zonnetje op het terras mijn zomerdrankje kan bestellen!