EFTELING SENIORENMIDDAG

Na het grote succes in 2018 en op veler verzoek is de Efteling Seniorenmiddag, georganiseerd door Pleinfestival Kaatsheuvel, op vrijdag 24 mei 2019 herhaald. Ook dit jaar was het een zeer geslaagde middag met een bingo, vele prijzen en volop muziek en andere activiteiten.

Onze collega’s Britt en Sjoerd hebben als vrijwilligers geholpen op de Efteling Seniorenmiddag. “Samen met zo’n 20 andere vrijwilligers hebben wij 125 senioren, waaronder 50 demente bejaarden uit verzorgingstehuizen, een super leuke middag bezorgd. De bingo werd ondersteund door live muziek en onze gasten konden ook aan andere activiteiten deelnemen.”

Dankzij de sponsoring en medewerking van onder andere De Efteling, Heemkundekring De Ketsheuvel en diverse winkeliers was de seniorenmiddag weer gratis toegankelijk. Alle bezoekers kregen een kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden.

De bingoprijzen, waaronder diverse Barefoot wijnpakketten, waren allemaal gesponsord en de volledige opbrengst van de bingo (ongeveer €1.250,-) gaat naar een lokaal goed doel – uiteraard gekoppeld aan de ouderen.

 

Het Pleinfestival Kaatsheuvel is een 4-daags festijn dat gratis toegankelijk is en voor elke doelgroep leuke activiteiten aanbiedt. Er zijn zo’n 125 vrijwilligers betrokken bij dit jaarlijks terugkerende evenement.