Drinks & Gifts

“Drinks & Gifts bestaat al 12 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in geschenkverpakkingen, maar bieden daarnaast ook andere producten, zoals wijn, bier en whisky. Wij zijn een volledig zelfstandige winkel, gevestigd in Krommenie. Dit betekent dat wij onze eigen inkopen doen en zelf promoties kunnen maken. Wij hebben hierdoor een uniek, veelzijdig en heel specialistisch assortiment. Hierin zit ook ons bestaansrecht als ‘stenen winkel’. Je moet jezelf continu laten zien. Ons assortiment wisselt daarom elke week, onze etalages zijn elke keer weer een plaatje en op social media zie je ons elke dag. Drinks & Gifts wordt steeds meer een beleving. De website biedt een overzicht van ons assortiment voordat je naar de winkel komt. In de winkel zelf draait alles om sfeer en beleving; wij maken het onze klanten gemakkelijk!

Onze klanten komen vanuit heel Nederland en ook online zijn wij sterk! Naast consumenten bedienen wij ook bedrijven; wij voorzien hen bijvoorbeeld van relatiegeschenken in heel Nederland en daar buiten. Verder leveren wij aan horeca en verenigingen in de buurt. Wij ondersteunen hen met sponsoring.

Ik houd van sociaal ondernemen: voor wat hoort wat. Ik probeer dan ook met zoveel mogelijk ondernemers in de buurt samen te werken. Daarnaast hebben wij dit jaar een actie voor Anna’s Huis in Zaandam. Hier wordt steun geboden aan mensen die leven met kanker. Van diverse producten in onze winkel gaat een bijdrage naar Anna’s Huis. Ook van de relatiegeschenken en kerstpakketten gaat dit jaar een deel van de opbrengst naar deze mooie organisatie.

Als moderne winkel vinden wij het belangrijk dat geschenkverpakkingen er leuk uit zien en het liefst vernieuwend zijn. Tijdens de feestdagen doen vooral geschenkverpakkingen van bekende merken het erg goed. Naast de decembermaand is ook Vaderdag altijd een piekmoment. Maar eigenlijk verkopen wij het hele jaar door veel geschenkverpakkingen.

Wij werken nog niet zo lang samen met Walraven Sax, maar wij zijn blij met de samenwerking die wij hebben. Mijn persoonlijke favoriet van Walraven Sax is de geschenkverpakking van Torres: Altos Ibericos Crianza met een glas ernaast.”

Ben jij op zoek naar mooie geschenkverpakkingen voor in jouw winkel of als relatiegeschenk? Neem contact op met onze Verkoop Binnendienst voor de beschikbare geschenkverpakkingen!