CRU 68 op bezoek bij Frescobaldi

>10 jaar passie voor dranken

Wijnhandel Cru68 is meer dan 10 jaar geleden begonnen vanuit de passie voor wijnen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met duurzame en biologische frisdranken en vruchtensappen, speciaal bier en lokale bier.

“Ik heb mijn passie voor wijn meegekregen van mijn vader. Meer dan 10 jaar geleden zijn wij onze zaak begonnen – toen was er alleen nog focus op wijn. Na een jaar of 5 is het drankenpakket uitgebreid, maar wijn is nog steeds de grootste categorie. Onze focus ligt vooral op duurzame en lokale producten.

Ik heb altijd veel met wijn gewerkt. Ik haal mijn energie uit het geven van persoonlijk wijnadvies op basis van de wensen en behoeften van mijn klanten. Omdat ik goed weet wat mijn klanten zoeken, heb ik voor ieder wat wils in mijn bedrijf.

Al vanaf het begin heb ik een nauwe samenwerking met Walraven Sax. Ik ben tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van de producten. Ook is er een ruime keuze binnen het portfolio!

Onlangs heb ik het wijnhuis Frescobaldi bezocht. Dat was geweldig, echt prachtig! Er werd ruim tijd gemaakt voor een inspirerende rondleiding door de wijngaarden. Daarna stond er een mooi gedekte tafel klaar met prachtige wijnen. Eén wijn sprong er voor mij uit: de Alíe rosé. Heerlijk van smaak! Wat me het meest bij zal blijven van het bezoek zijn de omgeving en de historie van het gebouw. Het gebouw is gemaakt in de vorm van het schip. Het wijnhuis bevindt zich niet ver van de zee. Deze heeft een mooi effect op de wijnstokken.”