29 November- The Kraken Screamfest!

Na een succesvolle editie in London vorig jaar komt Screamfest nu ook naar Nederland. Maandagavond 29 oktober organiseert The Kraken (Black Spiced Rum) een unieke filmervaring in Theater Amsterdam met als thema: ‘Horrors from the Deep’.  Geheel in lijn van de mythe zal het historische verhaal van The Kraken tot leven worden gebracht! De adembenemende locatie zal worden omgebouwd tot een levendige set met enge filmfiguren waarvan het lijkt alsof ze zo uit de diepste en donkerste zeeën zijn ontsnapt. Inclusief in deze avond is verder o.a. een ‘Scary movie’, air-brush artiesten, muziek met DJ, ‘Black Inked’ snacks, 1 Kraken cocktail, photo wall, loterij, online foto wedstrijd en nog veel meer.  Het Nederlandse publiek heeft online kunnen kiezen uit een vijftal films en met grote meerderheid is gekozen voor dé klassieker Jaws. Waan je in een mysterieuze onderwaterwereld terwijl je geniet van de smaakvolle Kraken rum. 

De Kraken, de gevaarlijkste van alle zeemonsters, is volgens de legende al miljoenen jaren oud en leeft op meer dan drieduizend meter diepte in de oceaan. De zeldzame keren dat hij aan de oppervlakte kwam, vernietigde hij hele schepen door zijn reusachtige tentakels er om heen te slaan en ze mee te slepen naar de bodem van de oceaan. De connectie tussen het legendarische zeemonster en rum kwam tot stand toen een schip tot de nok toe geladen
met Caribische rum halverwege haar reis naar Europa plotseling verdween. Verhalen gingen rond over een aanval van het reusachtige zeemonster ‘De Kraken’, maar dit is tot op heden nooit bevestigd. 

The Kraken is een donkere, premium spiced rum uit het Caribische gebied. Een mysterieuze, intense, donkere rum met 13 geheime exotische specerijen waaronder kaneel, gember, kruidnagel en gevaar. Heel veel gevaar… 

Interesse om deze unieke Kraken belevenis mee te maken?

Jouw naam op de gastenlijst? Stuur dan een mail naar screamfest@walravensax.nl met daarin het aantal personen en de bedrijfsnaam. Let op! We rekenen dan op je aanwezigheid en het aantal tickets is beperkt - reageer dus snel!

Kijk voor meer informatie op: http://www.thekrakenscreamfest.nl/